Tuesday, September 19, 2017

Αρχιτέκτονας (αρχιτεκτονική, πολεοδομία), Ph.D.

Αρχιτέκτονας (αρχιτεκτονική, πολεοδομία), Ph.D.

Prokopenko Oleg Viktorovich
Κίεβο, Ουκρανία
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: apxipro@gmail.com
www.apx.org.ua
Viber: +38 063 6087812


Επάγγελμα:
Εγώ, Prokopenko Oleg Viktorovich, γεννήθηκε 06.06.1978 στο Κίεβο.
 Εργάστηκε στο WFP "Shana" ως ξυλουργός των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Το 1996 εισήλθε στο Κίεβο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Κατασκευής και Αρχιτεκτονικής, από το οποίο αποφοίτησε το 2002 και έλαβε την τριτοβάθμια εκπαίδευση (ειδικός), ειδικότητας «Urban» και αρχιτέκτονας προσόντα. Αποφοίτησε από το στρατιωτικό τμήμα στο Κίεβο Εθνικό Πανεπιστήμιο Πολιτικών Μηχανικών και Αρχιτεκτονικής.
Εργάστηκε στο Ουκρανικό Κρατικό Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης του Design of Cities "Dipromisto" ως αρχιτέκτονας.
Εργάστηκε στο ουκρανικό κρατικό Ινστιτούτο Έρευνας και Σχεδιασμού "UkrNIIproektrestavratsiya" ως αρχιτέκτονας της κατηγορίας 1.
Σπούδασε μεταπτυχιακές σπουδές στο OJSC "KyivZNDIEP".
Το 2007 έλαβε το επιστημονικό πτυχίο του υποψηφίου αρχιτεκτονικής στην ειδικότητα "Αρχιτεκτονική κτιρίων και κατασκευών".
Από το 2007 έως το 2009 εργάστηκε με συμβάσεις με οργανισμούς στον τομέα του πολεοδομικού σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής.
Από την 1η Απριλίου 2009 έχει διοριστεί ως ο επικεφαλής ειδικός του σχεδιασμού και της ανάπτυξης των εδαφών σε τοπικό επίπεδο Το Τμήμα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης των εδαφών του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Κατασκευών της Ουκρανίας.
Από 01.04.2010 στη θέση του επικεφαλής ειδικός σχεδιασμού και ανάπτυξης περιοχών σε τοπικό επίπεδο σχεδιασμού και το τμήμα αρχιτεκτονικής του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Δημοσίων Έργων της Ουκρανίας.
Από 04.10.2011 Ερευνήτρια στον τομέα της ιστορικής και αρχιτεκτονικής μελέτες ερευνητικό τμήμα του αστικού περιβάλλοντος της θεωρίας και ιστορίας της αρχιτεκτονικής και της πολεοδομίας και της διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς SE «Επιστημονική Έρευνα και Σχεδιασμός Ινστιτούτο Αστικού Σχεδιασμού.»
Από 01/02/2012 μεταφέρθηκε στη θέση του ενεργειού cp Επιστημονικός γραμματέας της κρατικής επιχείρησης "Ινστιτούτο αστικής ανάπτυξης για την έρευνα και το σχεδιασμό".

Πιστοποιημένος Αρχιτέκτονας (προς την κατεύθυνση του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού 3D).
Πείρα της δημόσιας διοίκησης άνω των 5 ετών.
Βαθμός δημοσίου υπαλλήλου - 10.
Έχω άδεια οδήγησης κατηγορίας В.







Κατάλογος δημιουργικών έργων, επιστημονικών έργων



Προβλήματα σχηματισμού επικοινωνιακών ζεύξεων σε μικρές συνοικίες της πόλης του Κιέβου // Σύγχρονα προβλήματα αρχιτεκτονικής και πολεοδομικού σχεδιασμού. Τεύχος 9: Συλλογή επιστημονικών έργων - Κ.: KNUBA, 2001 - S. 150-154.

Ολοκληρωμένη ανάπτυξη της μικροπεριφέρειας με κέντρο επαγγελματικής και εργασιακής αποκατάστασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες και άλλων ομάδων μικρού κινητού πληθυσμού // Προοπτικές κατευθύνσεις σχεδιασμού οικιστικών και δημόσιων κτιρίων. Ειδικό θέμα. Σύγχρονες τάσεις στην αρχιτεκτονική και τις κατασκευές: Συλλογή επιστημονικών έργων - Κ .: KyivZNDIEP, 2003 - S. 59-64.

Οι αρχές των κτιρίων κατοικιών συγκροτήματα με τη δομή της γηριατρικής αποκατάστασης // Προοπτική κατευθύνσεις σχεδιασμού των κατοικιών και δημοσίων κτιρίων. Συλλογή επιστημονικών άθλους, Κ. KyyivZNDIEP, 2003.-S. 59-64.

Λειτουργικός Σχεδιασμός Οργάνωση Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και Άλλων Ομάδων Μη Πληθυσμού Πληθυσμού // Περιφερειακά Προβλήματα Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας. Θέματα 5-6.- Οδησσός: OGASA, 2003.- С. 139-144.

Συμμετέχνης του τέταρτου διαγωνισμού επιστημονικών και τεχνικών έργων "Πνευματικό Δυναμικό Νέων Επιστημόνων - Κίεβο".

Πρόχειρο έργο "Γαστρονομικό Τμήμα Τροφίμων".

Ένα γαστρονομικό έργο ανακατασκευής κάτω από το κατάστημα αλεύρι προϊόντα και σαλάτες στο δρόμο. Dzerzhinsky, 1 στην πόλη Irpin, Κίεβο περιοχή.

Προβλήματα ανάπτυξης προτύπων σχεδιασμού για κέντρα επαγγελματικής αποκατάστασης και εργατικής αποκατάστασης για άτομα με ειδικές ανάγκες και άλλες ομάδες πληθυσμού μικρής κλίμακας // Προοπτικές κατευθύνσεις σχεδιασμού κατοικιών και δημόσιων κτιρίων.
Συλλογή επιστημονικών έργων - Κ.: KievNIIEP, 2004.-102-105.

Εξέλιξη τύπων κέντρων αποκατάστασης εργατικού δυναμικού, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των ατόμων με ειδικές ανάγκες και άλλων ομάδων μικρού κινητού πληθυσμού // Προοπτικές κατευθύνσεις σχεδιασμού οικιστικών και δημόσιων κτιρίων. Ειδικό θέμα. Αθλητικές και αθλητικές εγκαταστάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία: Συλλογή επιστημονικών έργων - Κ.: KyivZNDIEP, 2005.- Από 75-80.

Ανάπτυξη της δικαιολόγησης του πολεοδομικού σχεδιασμού για το σχεδιασμό του έργου «Έννοια της οικοδόμησης οικιστικού συγκροτήματος με κοινωνική και μηχανική και υποδομή μεταφορών στο έδαφος του στρατιωτικού καταυλισμού αριθ. 29 στο: prosp. Povitroflotsky, 30 και 63 στη λεωφόρο. Povitroflotsky, 28 στην περιοχή Solomyansky του Κιέβου ".

Έργο κατοικίας 250 τετραγωνικών μέτρων. m

Έργο "Ατομική κατοικία, στη διεύθυνση: st. Budionom, 2/28 στην περιοχή Darnytskyi του Κιέβου ".

Το έργο της ανακατασκευής του μη οικιστικού κτιρίου του καταστήματος των έξι κοίλων πάνελ κάτω από το επιχειρηματικό κέντρο στο δρόμο. Budindustriya, 7 στην περιοχή Goloseevsky, Κίεβο.

Η διατριβή με θέμα: "Αρχές σχηματισμού κέντρων επαγγελματικής και εργασιακής αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες και άλλων μικρών κινητών ομάδων". Ειδικότητα "Αρχιτεκτονική κτιρίων και κατασκευών"