Tuesday, September 19, 2017

Építész (építészet, várostervezés), Ph.D.

Építész (építészet, várostervezés), Ph.D.

Prokopenko Oleg Viktorovich
Kijev, Ukrajna
E-mail: apxipro@gmail.com
www.apx.org.ua
Viber: +38 063 6087812


Karrier:
Én, Prokopenko Oleg Viktorovich, született 1978.06.06 Kijevben.
 A WFP "Shana" -ként dolgozott az elektronikus számítástechnikai gépek ácsvezetőjeként.
1996-ban belépett a kijevi Nemzeti Egyetem Építésügyi és Építészeti ahonnan diplomát 2002-ben megkapta a felsőoktatás (specialista), speciális „Urban” és minősítési építész. A Kijev Nemzeti Építéstechnikai és Építészeti Egyetem katonai részlegén végzett.
Dolgozott az ukrán Állami Kutatási és Fejlesztési Városfejlesztési Intézetben "Dipromisto" építészként.
Dolgozott ukrán állam Kutató és Tervező Intézet „UkrNDIproektrestavratsiya” építészmérnöki 1 kategória.
Tanult az OJSC "KyivZNDIEP" posztgraduális tanulmánya során.
2007-ben megkapta az építészmérnöki jelölt tudományos fokát a "Épületek és építmények építészete" szakterületen.
2007-től 2009-ig szerződéseket kötött a várostervezés és építészet területén működő szervezetekkel.
Tól 01.04.2009 ki vezető szakember a tervezési és fejlesztési területek helyi szintű tervezés és fejlesztés területén a Regionális Fejlesztési Minisztérium és Építésügyi Ukrajna.
Tól 2010/04/01, hogy az elsőszámú specialistája tervezési és fejlesztési területek helyi szintű tervezés és az építészet osztályának Minisztérium Területfejlesztési és Építésügyi Ukrajna.
Mivel 04.10.2011 főmunkatárs az ágazatban a történelmi és építészeti tanulmányok városi környezet kutatási részleg az elmélet és az építészettörténet és várostervezés és a kulturális örökség megőrzésével SE „Tudományos Kutató és Tervező Intézet Urbanisztika.”
2012. 02. 01-től átruházott az eljáró cp Tudományos titkár az állami vállalkozás "Kutatási és Tervezési Intézet Urban Development".

Tanúsított építész (az Architectural 3D Design irányába).
A közszolgálat több mint 5 éves tapasztalata.
A köztisztviselő helyzete - 10.
Van egy vezetői engedély kategóriája.







A kreatív alkotások, tudományos művek jegyzéke



A kommunikációs kapcsolatok kialakításának problémái a kijevi város mikrokörnyezetében // Az építészet és a várostervezés modern problémái. 9. szám: Tudományos munkák gyűjteménye - KN: KNUBA, 2001 - S. 150-154.

Integrált épület szomszédságában központú szakmai rehabilitációt, a fogyatékkal élők és más kis mobil csoportok // Perspective irányok megtervezése lakó- és középületek. Különleges kérdés. Aktuális irányzatok az építészetben és az építőipar, tudományos munkájával, K.: KyyivZNDIEP 2003 r.-S. 59-64.

Az alapelvek a lakóépületek komplexek szerkezetének geriátriai rehabilitáció // Perspective útvonaltervek lakó- és középületek.: Gyűjtemény tudományos munkájával, K.: KyyivZNDIEP, 2003.-S. 59-64.

Funkcionális szervezet tervezési központok foglalkozási rehabilitáció, a fogyatékkal élők és más kis mobil csoportok // Nyelv építészet és hradostroytelstva problémákat. Kérdések 5-6. - Odessa: OGASA, 2003.- С. 139-144.

A Tudományos és Műszaki Projektek Negyedik Versenyének "A fiatal tudósok szellemi potenciálja - Kijev város".

Vázlatos projekt "Gourmet Food Service Food Court".

Gasztronómiai felújítási projekt a liszttermékek és saláták üzletében az utcán. Dzerzhinsky, 1 a város Irpin, Kijev régióban.

Problémák szabványok fejlesztése tervezési központok foglalkozási rehabilitáció, a fogyatékkal élők és más korlátozott mozgásképességű személyek // Perspective útvonaltervek lakó- és középületek.:
Tudományos művek gyűjteménye -K .: KievNIIEP, 2004.-102-105.

Evolution of the típusú rehabilitációs központok hogy megfeleljen a fogyatékkal élő és a többi kis mobil csoportok // Perspective irányok megtervezése lakó- és középületek. Különleges kérdés. Sport és sportlétesítmények igényeire szabott a fogyatékosok: Gyűjtemény tudományos munkájával, K.: KyyivZNDIEP, 2005.- C 75-80.

Városfejlesztés tanulmány megelőzően a projekt kidolgozásában „A koncepció az épület egy lakóépület a social engineering és a közlekedési infrastruktúra egy katonai táborban a 29 Avenue. Povitroflotsky, 30-as és 63-as az avenue-on. Povitroflotsky, 28 a kijevi Solomyansky kerületben ".

Egy 250 négyzetméteres lakóépület projektje. m.

Projekt "Egyéni lakóház, cím: st. Budionom, 2/28 Darnytskyi kerületben Kijevben ".

A hat üreges panel üzlet üzletének nem lakó épületének rekonstrukciója az üzletközpont alatt az utcán. Budindustriya, Goloseevsky kerületben, Kijevben.

Tézis k.arh., A téma: „Az alapelvek a központok foglalkozási rehabilitáció, a fogyatékkal élők és más kis mobil csoportok”. "Épületek és szerkezetek"