Tuesday, September 19, 2017

Arkitekt (arkitektur, stadsplanering), Ph.D.

Arkitekt (arkitektur, stadsplanering), Ph.D.

Prokopenko Oleg Victorovich
Kiev, Ukraina
E-post: apxipro@gmail.com
www.apx.org.ua
Viber: +38 063 6087812


karriär:
Jag, Prokopenko Oleg Viktorovich, föddes 06.06.1978 i Kiev.
 Arbetade på WFP "Shana" som snickare-operatör av elektroniska datorer.
1996 gick jag in i Kyiv National University of Construction and Architecture, som tog examen år 2002 och fick en fullständig examen (specialist) inom stadsplanering och erhållit kvalifikation av en arkitekt. Han tog examen från militäravdelningen vid Kiev National University of Civil Engineering och Arkitektur.
Arbetade vid den ukrainska staten Research and Development Institute of Design of Cities "Dipromisto" som arkitekt.
Arbetade vid den ukrainska staten Research and Design Institute "UkrNIIproektrestavratsiya" som arkitekt av 1-kategorin.
Studierad vid forskarutbildning av OJSC "KyivZNDIEP".
År 2007 fick han den vetenskapliga graden av arkitektens kandidat i specialitet "Arkitektur av byggnader och strukturer".
Från 2007 till 2009 arbetade han med kontrakt med organisationer inom stadsplanering och arkitektur.
Från 01.04.2009 utsedd chefs specialist områden planering och utveckling på lokal nivå av delar av ministeriet för regional utveckling och konstruktion av Ukraina planering och utveckling.
Från 01.04.2010 till posten som chef specialist områden planering och utveckling på lokal nivå planering och arkitektur avdelningen vid ministeriet för regional utveckling och konstruktion av Ukraina.
Sedan 04.10.2011 Senior Research Fellow inom sektorn för historiska och arkitektoniska studier stadsmiljö forskningsavdelningen vid teori och historia av arkitektur och stadsplanering och bevarande av kulturarvet SE "vetenskaplig forskning och Design Institute of Urban Planning."
Sedan 01/02/2012 överförts till tjänstgörande cp Vetenskapssekreterare för det statliga företaget "Forsknings- och designinstitutet för stadsutveckling".

Certifierad arkitekt (i riktning mot arkitektonisk 3D-design).
Erfarenhet av civil tjänst mer än 5 år.
Rang av tjänsteman - 10.
Jag har en körkortskategori В.







Lista över kreativa verk, vetenskapliga verk



Problem med att bilda kommunikationslänkar i mikrodistrikten i staden Kyiv // Moderna problem med arkitektur och stadsplanering. Utgåva 9: ​​Samling av vetenskapliga arbeten. -K.: KNUBA, 2001 - S. 150-154.

Integrerad utveckling av mikrodistricten med centrum för yrkes- och arbetsrehabilitering av funktionshindrade och andra små mobila befolkningsgrupper // Perspektivanvisningar för utformning av bostads- och offentliga byggnader. Särskild fråga. Samtida trender inom arkitektur och konstruktion: Samling av vetenskapliga verk. -K.: KyivZNDIEP, 2003 - S. 59-64.

Principerna för bostadshus komplex med strukturen för geriatrisk rehabilitering // Perspektiv riktningar utformning av bostäder och offentliga byggnader. Insamling av vetenskapliga arbeten, K. KyyivZNDIEP, 2003.-S. 59-64.

Funktionell planering Organisation av centra för yrkesmässig och rehabilitering av funktionshindrade och andra icke-mobila befolkningsgrupper // Regionala problem med arkitektur och stadsplanering. Frågor 5-6 .- Odessa: OGASA, 2003.- С. 139-144.

Deltagare i den fjärde konkurrensen för vetenskapliga och tekniska projekt "Young Scientists intellektuella potential - Kyiv City".

Sketchy projekt "Gourmet Food Service Food Court".

Ett kulinariskt ombyggnadsprojekt under affären med mjölprodukter och sallader på gatan. Dzerzhinsky, 1 i staden Irpin, Kyiv region.

Utvecklingsproblem för yrkes- och arbetsrehabiliteringscentrum för funktionshindrade och andra småskaliga befolkningsgrupper // Perspektivanvisningar för utformning av bostads- och offentliga byggnader.
Samling av vetenskapliga arbeten. -K.: KievNIIEP, 2004.-102-105.

Utveckling av typer av centra för arbetsrehabilitering, med hänsyn till funktionshindrade och andra små mobilgruppers behov // Perspektivanvisningar för utformning av bostads- och offentliga byggnader. Särskild fråga. Sport- och idrottsanläggningar anpassade för funktionshindrade: En samling vetenskapliga arbeten. -K.: KyivZNDIEP, 2005.- Från 75-80.

Utveckling av stadsplanering berättigande för projektdesign «Begrepp byggande av bostadsområde med social- och ingenjörs- och transportinfrastruktur på militärlägets territorium» 29 på: prosp. Povitroflotsky, 30 och 63 på avenyn. Povitroflotsky, 28 i Solomyansky distriktet i Kiev ".

Projekt av en 250 kvadratmeter bostadsbyggnad. m.

Projekt "Individuellt bostadshus, på adressen: st. Budionom, 2/28 i Darnytskyi distriktet i Kiev ".

Projektet om återuppbyggnad av byggnaden utanför byggnaden av sex ihåliga paneler under affärscentret på: gata. Budindustriya, 7 i Goloseevsky distriktet, Kiev.

Avhandlingen om ämnet: "Principer för bildande av centra för yrkes- och arbetsrehabilitering av funktionshindrade och andra små mobilgrupper". Specialitet "Arkitektur av byggnader och strukturer"