Tuesday, September 19, 2017

Arhitekt (arhitektuur, linnaplaneerimine), Ph.D.

Arhitekt (arhitektuur, linnaplaneerimine), Ph.D.

Prokopenko Oleg Viktorovich
Kiiev, Ukraina
E-post: apxipro@gmail.com
www.apx.org.ua
Viber: +38 063 6087812


Amet:
Mina, Prokopenko Oleg Viktorovich, sündis 06.06.1978 Kiievis.
 Töötas WFP-s "Shana" elektrooniliste arvutusmasinate puusepp-operaatorina.
1996. aastal astus ta Kiievi Riikliku Ülikooli Ehitus ja Arhitektuur, mille ta lõpetas 2002. aastal ja sai kõrghariduse (spetsialist), eriala "Urban" ja kvalifikatsiooni arhitekt. Ta lõpetas Kiievi riikliku tsiviilehituse ja arhitektuuri ülikooli sõjaväeosakonna.
Töötas arhitektina Ukraina Linnateatri projekteerimise ja arendamise instituudi "Dipromisto" juures.
Töötanud Ukraina riigi Research and Design Institute "UkrNDIproektrestavratsiya" arhitekti 1 kategooriasse.
Õppis akadeemilises õppes OJSC "KyivZNDIEP".
2007. aastal sai ta kandidaadi kraad Arhitektuur, eriala "Arhitektuur hoonete ja rajatiste."
Ajavahemikul 2007-2009 töötas ta linnaplaneerimise ja arhitektuuri valdkonnas tegutsevate organisatsioonidega sõlmitud lepingute alusel.
Alates 01.04.2009 määratud peaspetsialist planeerimise ja arengu valdkondades kohalikul tasandil planeerimise ja arengu valdkondades ministeeriumi Regionaalarengu ja Ehitus Ukraina.
Alates 01.04.2010 positsioonile peaspetsialist planeerimise ja arengu valdkondades kohalikul tasandil planeerimise ja arhitektuuri osakond ministeeriumi Regionaalarengu ja Ehitus Ukraina.
Kuna 04.10.2011 vanemteadur sektoris ajaloolise uuringud linnakeskkonna osakonna teooria ja ajalugu arhitektuur ja linnaplaneerimine ja kultuuripärandi säilitamise SE "Teadus- ja Design Institute of Linnaplaneerimise."
Alates 1. jaanuarist 2012 üle kanda tegevdokumentidele Riikliku ettevõtluse teadusülikool "Linnaarengu uurimisinstituut".

Sertifitseeritud arhitekt (arhitektuurse 3D-projekti suunas).
Avaliku teenistuse kogemus üle viie aasta.
Ametniku ametikoht - 10.
Mul on juhiluba kategooria В.







Loominguliste tööde, teadustööde loend



Kiievi linna mikro-piirkonna kommunikatsiooniliinide moodustamise probleemid // Arhitektuuri ja linnaplaneerimise tänapäeva probleemid. 9. teema: teadustööde kogumine. -K .: KNUBA, 2001 - S. 150-154.

Integreeritud hoone naabruses tsentreeritud Kutserehabilitatsioon puudega ja muude väikeste mobiilsete gruppide // Perspective suunas projekteerimine elamute ja avalike hoonete. Eriline väljaanne. Praegune suundumusi arhitektuuri ja ehituse Teaduslik labors, K.: KyyivZNDIEP 2003 r.-S. 59-64.

Põhimõtted elamute komplekse struktuuri geriaatrilise taastusravi // Perspective suunas disain elamute ja avalike hoonete.: Kogumine teaduslik labors, K.: KyyivZNDIEP, 2003.-S. 59-64.

Funktsionaalne organisatsioon planeerimine keskused Kutserehabilitatsioon puudega ja muude väikeste mobiilsete gruppide // kohalik arhitektuuri ja hradostroytelstva probleeme. Küsimused 5-6.- Odessa: OGASA, 2003.- С. 139-144.

Osaleja konkurentsi neljakordse Science Project "intellektuaalse potentsiaali noorte teadlaste - Kiiev".

Visandlik projekt "Gourmet Food Service Food Court".

Kulinaarne rekonstrueerimisprojekt poti jahu ja salateid poodi tänaval. Dzerzhinsky, 1 linna Irpin, Kiievi piirkonnas.

Probleemid standardite väljatöötamise disainikeskusele Kutserehabilitatsioon puudega ja teiste inimeste piiratud liikumisvõimega // Perspective suunas disain elamute ja avalike hoonete.:
Teadustööde kogu. -K .: KievNIIEP, 2004.-102-105.

Evolutsioon liiki kutsealase rehabilitatsiooni keskused rahuldada puuetega inimeste ja teiste väikeste mobiilsete gruppide // Perspective suunas projekteerimine elamute ja avalike hoonete. Eriline väljaanne. Sport ja spordirajatiste kohandatud puuetega inimeste vajadustele: kogumine teaduslik labors, K.: KyyivZNDIEP, 2005.- C 75-80.

Urban arengu uuringus projekti enne väljatöötamine "kontseptsioon hoone elamukompleks sotsiaalse inseneri ja transpordi infrastruktuuri sõjalaagris number 29 Avenue. Povitroflotsky, 30 ja 63 avenue. Povitroflotsky, 28 Kiievis Solomyansky piirkonnas ".

250-ruutmeetrise elamuehituse projekt. m

Projekt "Üksik elumaja, aadressil: st. Budionom, 2/28 Darnitski linnaosas Kiievis ".

Rekonstrueerimise projekti mitteeluruumiks töökoda õõnespaneelid ajal kuus ärikeskust ul. Budindustriya, 7 Goloseevski piirkonnas, Kiiev.

Lõputöö k.arh., Teemal: "põhimõtted keskused Kutserehabilitatsioon puudega ja muude väikeste mobiilsete grupid". Eriala "Hoonete ja rajatiste arhitektuur"