Tuesday, September 19, 2017

Arhitekt (arhitektura, urbanističko planiranje), dr.sc.

Arhitekt (arhitektura, urbanističko planiranje), dr.sc.

Prokopenko Oleg Viktorovich
Kijev, Ukrajina
E-mail: apxipro@gmail.com
www.apx.org.ua
Viber: +38 063 6087812


Karijera:
Ja, Prokopenko Oleg Viktorovich, rođen je 06.06.1978. U Kijevu.
 Radio je na WFP-u "Shana" kao stolar-operator elektroničkih računalnih strojeva.
Godine 1996. ušao je u Kijev National University of graditeljstva i arhitekture, od kojih je diplomirao 2002. godine i dobio visoko obrazovanje (specijalista), Specijalitet „Urban” i kvalifikacija arhitekta. Diplomirao je na vojnom odjelu na Kijevskom nacionalnom sveučilištu građevinarstva i arhitekture.
Radio je kao arhitekt u ukrajinskom Institutu za istraživanje i razvoj grada "Dipromisto".
Radio je u ukrajinskom Institutu za istraživanje i dizajn "UkrNIIproektrestavratsiya" kao arhitekta jedne kategorije.
Studirao je na poslijediplomskom studiju OJSC "KyivZNDIEP".
Godine 2007. primio je znanstveni stupanj kandidata arhitekture u specijalizaciji "Arhitektura zgrada i građevina".
Od 2007. do 2009. godine radio je na temelju ugovora s organizacijama iz područja urbanizma i arhitekture.
Od 01.04.2009 imenovan glavni stručnjak planiranja i razvoja područja na lokalnoj razini planiranja i razvoja područja Ministarstva regionalnog razvoja i graditeljstva Ukrajine.
Od 01.04.2010 do pozicije glavnog specijalista planiranja i razvoja područja na lokalnoj razini planiranja i arhitekture odjela Ministarstva regionalnog razvoja i graditeljstva Ukrajine.
Od 04.10.2011 viši znanstveni suradnik u sektoru povijesnih i arhitektonskih studija urbana sredina istraživanja Odjel za teoriju i povijest arhitekture i urbanizma i očuvanje kulturne baštine se „znanstveno istraživanje i dizajn Institut za urbanizam”.
Od 01.02.2012. Godine prebačeno je na dužnost gl Znanstveni tajnik Državnog poduzeća "Institut za istraživanje i dizajn urbanog razvoja".

Certified Architect (u smjeru arhitektonskog 3D dizajna).
Iskustvo državne službe više od 5 godina.
Poredak državnog službenika - 10.
Imam kategoriju vozačke dozvole.







Popis kreativnih djela, znanstvenih djela



Problemi formiranja komunikacijskih veza u mikro-okruzi grada Kijeva // Moderni problemi arhitekture i urbanog planiranja. Broj 9: Zbirka znanstvenih djela - KN: KNUBA, 2001. - S. 150-154.

Integrirani razvoj mikrostrukture s centrom profesionalne i radne rehabilitacije osoba s invaliditetom i ostalih malih pokretnih populacijskih skupina // Perspektivni smjerovi projektiranja stambenih i javnih zgrada. Posebno izdanje. Suvremeni trendovi u arhitekturi i graditeljstvu: Zbirka znanstvenih radova - K.: KyivDNIPP, 2003 - S. 59-64.

Načela stambenih zgrada kompleksa sa strukturom gerijatrijske rehabilitacije // perspektiva smjera dizajn stambenih i javnih zgrada. Zbirka znanstvenih trudova, K. KyyivZNDIEP, 2003.-S. 59-64.

Funkcionalna organizacija planiranje centri za profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom i drugih malih mobilnih grupa // Regionalne arhitekture i hradostroytelstva problema. Pitanja 5-6.- Odessa: OGASA, 2003.- С. 139-144.

Sudionik Četvrtog natjecanja za znanstvene i tehničke projekte "Intelektualni potencijal mladih znanstvenika - grad Kijev".

Sketchy projekt "Gourmet Food Service Food Sud".

Projekt kulinarske obnove u sklopu dućana proizvoda od brašna i salata na ulici. Dzerzhinsky, 1 u gradu Irpin, Kijev regiji.

problema razvoja standarda dizajn centri za profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom i drugim osobama s ograničenom pokretljivošću // perspektive smjera dizajn stambenih i javnih zgrada.:
Zbirka znanstvenih djela -K .: KievNIIEP, 2004.-102-105.

Razvoj vrsta centara za rehabilitaciju rada, uzimajući u obzir potrebe osoba s invaliditetom i ostalih malih pokretnih populacijskih skupina // Perspektivni smjerovi projektiranja stambenih i javnih zgrada. Posebno izdanje. Sportski i sportski objekti prilagođeni potrebama osoba s invaliditetom: zbirka znanstvenih djela -K: KyivZNDIEP, 2005.- Od 75-80.

Razvoj urbanističkog planiranja opravdanja za projektiranje «Koncept izgradnje stambenog kompleksa s društvenom i inženjerskom i prometnom infrastrukturom na području vojnog logora № 29 na: prosp. Povitroflotski, 30 i 63 na aveniji. Povitroflotski, 28 u Solomyansky okrugu Kijevu ".

Projekt stambene zgrade od 250 četvornih metara. m.

Projekt "Pojedinačna kuća za stanovanje, na adresi: st. Budionom, 2/28 u Darnytskyi okrugu Kijevu ".

Projekt rekonstrukcije nestambene zgrade trgovine šest šupljih ploča pod poslovnim centrom na: ulici. Budindustriya, 7 u okrugu Goloseevsky, Kyiv.

Disertacija na temu: "Načela formiranja centara za profesionalnu i radnu rehabilitaciju invalida i drugih malih mobilnih skupina". Specijalnost "Arhitektura zgrada i građevina"