Tuesday, September 19, 2017

Arhitekt (arhitektura, urbanistično načrtovanje), doktorat

Arhitekt (arhitektura, urbanistično načrtovanje), doktorat

Prokopenko Oleg Viktorovič
Kijev, Ukrajina
E-pošta: apxipro@gmail.com
www.apx.org.ua
Viber: +38 063 6087812


Poklic:
I, Prokopenko Oleg Viktorovich, se je rodil 06.06.1978 v Kijevu.
 Delal je pri WFP "Shana" kot tesar-operater elektronskih računalniških strojev.
Leta 1996 sem stopil na Kijevsko državno univerzo za gradbeništvo in arhitekturo, ki je diplomiral leta 2002 in sem pridobil polno diplomo (specialist) na področju urbanističnega načrtovanja in pridobil kvalifikacijo arhitekta. Diplomiral je iz vojaškega oddelka na Nacionalni univerzi za gradbeništvo in arhitekturo v Kijevu.
Delal je na ukrajinskem državnem raziskovalnem in razvojnem inštitutu za oblikovanje mest "Dipromisto" kot arhitekt.
Delal na ukrajinskem državnem raziskovalnem in oblikovalskem inštitutu "UkrNIIproektrestavratsiya" kot arhitekta 1 kategorije.
Študiral na podiplomskem študiju OJSC "KyivZNDIEP".
Leta 2007 je prejel znanstveno stopnjo kandidata za arhitekturo v specializaciji "Arhitektura stavb in objektov".
Od leta 2007 do 2009 je delal po pogodbah z organizacijami na področju urbanizma in arhitekture.
Od 01.04.2009 imenovan za glavnega specialist za načrtovanje in razvoj območij na lokalni ravni načrtovanja in razvoja področja ministrstva za regionalni razvoj in gradbeništvo Ukrajine.
Od 01.04.2010 do položaja glavnega specialist za načrtovanje in razvoj območij na načrtovanje na lokalni ravni in arhitekture oddelek ministrstva za regionalni razvoj in gradbeništvo Ukrajine.
Od 04.10.2011 višji raziskovalec na področju zgodovinskih in arhitekturnih študij urbano okolje raziskovalni oddelek teorije in zgodovine arhitekture in urbanizma in ohranjanje kulturne dediščine SE "znanstveno raziskovanje in oblikovanje Inštitut za urbanizem."
Od 01/02/2012 prenese na delovno mesto cp Znanstveni sekretar državnega podjetja "Raziskovalni in oblikovni inštitut za razvoj mest".

Diplomirani arhitekt (v smeri arhitekturnega 3D oblikovanja).
Izkušnje javnih služb več kot 5 let.
Rank javnega uslužbenca - 10.
Imam vozniško dovoljenje kategorijo V.







Seznam ustvarjalnih del, znanstvenih del



Problemi oblikovanja komunikacijskih povezav v mikro-okrožjih mesta Kijev // Moderni problemi arhitekture in urbanističnega načrtovanja. Izdaja 9: Zbirka znanstvenih del. -K .: KNUBA, 2001 - S. 150-154.

Celostni razvoj mikropodjetij s središčem poklicne in delovne rehabilitacije invalidov ter drugih majhnih mobilnih populacijskih skupin // perspektivne usmeritve oblikovanja stanovanjskih in javnih stavb. Posebna izdaja. Sodobni trendi v arhitekturi in gradbeništvu: Zbirka znanstvenih del. -K .: KyivDNIPP, 2003 - S. 59-64.

Načela stanovanjskih stavb kompleksov s strukturo geriatrični rehabilitaciji // perspektiva smeri oblikovanja stanovanjskih in javnih stavb:. Zbornik porodov, K:. KyyivZNDIEP, 2003.-S. 59-64.

Funkcionalno načrtovanje organizacije centrov za poklicno in rehabilitacijo invalidov in drugih ne-mobilnih populacijskih skupin // Regionalni problemi arhitekture in urbanizma. Vprašanja 5-6.- Odessa: OGASA, 2003.- S. 139-144.

Udeleženec četrtega natečaja za znanstvene in tehnične projekte "Intelektualni potencial mladih znanstvenikov - mesto Kijev".

Sketchy projekt "Gourmet Food Service Food Court".

Projekt kulinarične prenove pod trgovino z moko in solate na ulici. Dzerzhinsky, 1 v mestu Irpin, Kijev regija.

Problemi razvoja projektnih standardov za centre za poklicno in delovno rehabilitacijo invalidov in drugih manjših skupin prebivalstva // Perspektivne smeri oblikovanja stanovanjskih in javnih zgradb:
Zbirka znanstvenih del. -K .: KievNIIEP, 2004.-102-105.

Razvoj tipov centrov za rehabilitacijo delovne sile ob upoštevanju potreb invalidov in drugih majhnih mobilnih populacijskih skupin // perspektivne usmeritve oblikovanja stanovanjskih in javnih stavb. Posebna izdaja. Športni in športni objekti, prilagojeni potrebam invalidov: Zbirka znanstvenih del. -K .: KyivZNDIEP, 2005.- Od 75-80.

Razvoj urbanistične utemeljitve za zasnovo projektov «Koncept izgradnje stanovanjskega kompleksa s socialno in tehnično in prometno infrastrukturo na območju vojaškega taborišča št. 29 pri: prosp. Povitroflotsky, 30 in 63 na aveniji. Povitroflotsky, 28 v okrožju Solomyansky v Kijevu ".

Projekt stanovanjske stavbe 250 kvadratnih metrov. m

Projekt "Posamezna stanovanjska hiša, na naslovu: st. Budionom, 2/28 v okrožju Darnytskyi v Kijevu ".

Projekt rekonstrukcije nestanovanjske stavbe trgovine šestih votlih plošč pod poslovnim centrom na ulici. Budindustrija, 7 v okrožju Goloseevsky, Kijev.

Disertacija na temo: "Načela oblikovanja centrov za poklicno in delovno rehabilitacijo invalidov in drugih majhnih mobilnih skupin". Posebnost "Arhitektura zgradb in objektov"