Tuesday, September 19, 2017

Architekta (architektúra, urbanizmus), PhD.

Architekta (architektúra, urbanizmus), PhD.

Prokopenko Oleg V.
h Kyjev, Ukrajina
E-mail: apxipro@gmail.com
www.apx.org.ua
Vıber: +38 063 6087812


Kariéra:
Aj Prokopenko Oleg V., narodený 6.6.1978. Kyjeve.
 WFP pracoval v "cti", ako prevádzkovateľ kresliar počítačov.
V roku 1996 vstúpil do Kyjevskej národnej univerzite stavebníctva a architektúry, ktorú absolvoval v roku 2002 a získal vysokoškolské vzdelanie (odborný pracovník), špecialita "Urban" a kvalifikáciu architekta. Vyštudoval vojenskú oddelenie Kyjevskej národnej univerzite stavebníctva a architektúry.
Pracoval v ukrajinského Štátneho výskumného ústavu urbanizmu "Dipromisto" ako architekt.
Pracoval v Ukrajinskej štátny výskum a projektového ústavu "UkrNDIproektrestavratsiya" ako architekt 1. kategórie.
Študoval na postgraduálne štúdium OJSC "KyyivZNDIEP."
V roku 2007 mu bola udelená hodnosť kandidáta Architecture, špecialita "Architektúra budov a stavieb."
Od roku 2007 do roku 2009 pôsobil na zmluvách s organizáciami v oblasti urbanizmu a architektúry.
Od 01.04.2009 menovaný vrchným špecialista plánovacích a rozvojových oblastí na miestnej úrovni plánovania a rozvoja oblastí ministerstva pre miestny rozvoj a výstavba na Ukrajine.
Od 01.04.2010 do pozície hlavného špecialistu plánovacích a rozvojových plôch pri plánovaní na miestnej úrovni i architektúry oddelenia Ministerstva pre miestny rozvoj a výstavba na Ukrajine.
Vzhľadom k tomu, 04.10.2011 výskumný pracovník v oblasti historických a architektonických štúdií mestského prostredia výskum katedry teórie a dejín architektúry a urbanizmu a zachovanie kultúrneho dedičstva sa "vedecký výskum a dizajnu Ústavu urbanizmu."
Od 01.02.2012 do polohy herectva Vedecký sekretár štátneho podniku "vedecký výskum a dizajnu Ústavu urbanizmu."

Osvedčený architekt (v smere trojrozmerné architektonické riešenie).
Skúsenosti z civilnej služby pre viac ako 5 rokov.
Poradie úradníka - 10.
Mám vodičský preukaz kategórie "B".







Zoznam tvorivých diel, vedeckých prác



Problémy formovanie komunikačné spojenie v okresoch Kyjeve // ​​Moderné problémy architektúry a urbanizmu. 9 Vydanie :. Collection of vedeckých prác, K :. KNUBiA 2001 R.-S. 150-154.

Integrovaný vybudovanie susedstve sa stredom pracovnej rehabilitácie osôb so zdravotným postihnutím a iných malých mobilných skupín // smeroch perspektívnych navrhovanie obytných a verejných budov. Mimoriadne vydanie. Súčasné trendy v architektúre a stavebníctve, vedecké Pracuje, K :. KyyivZNDIEP 2003 R.-S. 59-64.

Princípy obytných budov komplexy so štruktúrou geriatrickej rehabilitácie // Perspektívne smery dizajnu bytových a občianskych stavieb :. Collection of vedeckých prác, K :. KyyivZNDIEP, 2003.-S. 59-64.

Plánovanie funkčné organizácie strediska pracovnej rehabilitácie osôb so zdravotným postihnutím a iných malých mobilných skupín // Locale architektúry a hradostroytelstva problémov. Vydanie 5-6.- Odessa: OHASA, 2003.-S. 139-144.

Účastník súťaže štvornásobný Science Project "intelektuálneho potenciálu mladých vedcov - Kyiv".

Návrh projektu "Dohotuvalne catering food court."

Sanačné projekt počas varenia dielenské výroby pečiva a šalátov na ulici. Dzerzhinsky, 1in. Irpin Kiev región.

Vývoj problémy normy konštrukcie strediska pracovnej rehabilitácie osôb so zdravotným postihnutím a iných osôb so zníženou schopnosťou pohybu // Perspektívne smery dizajnu obytných a verejných budov .:
Vedecké Pracuje, K :. KyyivZNDIEP, 2004, str 102-105.

Vývoj typov centier odborných rehabilitačných, aby vyhovovali potrebám osôb so zdravotným postihnutím a iných malých mobilných skupín // smeroch perspektívnych navrhovanie obytných a verejných budov. Mimoriadne vydanie. Šport a športové zariadenia prispôsobené potrebám osôb so zdravotným postihnutím: zbierka vedeckých prác, K :. KyyivZNDIEP, 2005.- C 75-80.

Urbanistická štúdia vývoj projektu pred vypracovaním "Koncepcia budovania rezidenčný komplex s sociálneho inžinierstva a dopravnej infraštruktúry vo vojenskom tábore číslo 29. Avenue. Povitroflotsky 30 a číslo 63 na ulici. Povitroflotskyi 28 v Solom`yanskomu okr. Kyiv ".

Bytový dom na 250 metrov štvorcových. m.

Ďalej len "individuálne bytový dom na ul. Budonoho, 2/28 Darnytskyi okres. Kyiv ".

Projekt rekonštrukcie nebytové budovy workshop duté panely počas šiestich obchodnom centre na ul. Stavebníctvo, 7 m v Kyjeve. Kyjeve.

k.arh práca na tému :. "princípov centier odborného rehabilitáciu postihnutých a ďalších malých mobilných skupín". Špecialita "Architektúra budovy"