Tuesday, September 19, 2017

Arhitect (arhitectură, urbanism), doctorat

Arhitect (arhitectură, urbanism), doctorat

Prokopenko Oleg Viktorovich
Kiev, Ucraina
E-mail: apxipro@gmail.com
www.apx.org.ua
Viber: +38 063 6087812


Cariera:
Eu, Prokopenko Oleg Viktorovich, sa născut 06.06.1978 la Kiev.
 A lucrat la WFP "Shana" în calitate de dulgher-operator al mașinilor electronice de calcul.
În 1996 a intrat la Universitatea Națională de Construcții și Arhitectură, din care a absolvit-o în 2002 Kiev și au studii superioare (de specialitate), specialitatea „Urban“ și arhitect de calificare. A absolvit departamentul militar de la Universitatea Națională de Construcții și Arhitectură din Kiev.
El a lucrat la Institutul de Cercetare și Dezvoltare din Ucraina pentru Proiectarea Orașelor "Dipromisto" ca arhitect.
A lucrat în limba ucraineană Cercetare de Stat și Institutul de Design „UkrNDIproektrestavratsiya“ ca arhitect categoria 1.
Studiați la studiul postuniversitar al OJSC "KyivZNDIEP".
În anul 2007 a obținut diploma științifică a candidatului de arhitectură în specialitatea "Arhitectura clădirilor și structurilor".
Din 2007 până în 2009 a lucrat în cadrul unor contracte cu organizații din domeniul urbanismului și arhitecturii.
De la 01.04.2009 numit specialist principal al zonelor de planificare și dezvoltare la nivel local a zonelor de planificare și dezvoltare a Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din Ucraina.
De la 01.04.2010 în funcția de specialist principal al zonelor de planificare și dezvoltare la nivel local de planificare și departamentul de arhitectură al Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din Ucraina.
Deoarece 04.10.2011 cercetător principal în sectorul de studii istorice si de arhitectura Departamentul de cercetare a mediului urban de teorie și istorie a arhitecturii și urbanismului și conservarea patrimoniului cultural ÎS „Institutul de Cercetare Științifică și Design de Planificare Urbană.“
Din 01/02/2012 transferat la postul de cp Secretar Științific al Institutului de Stat "Institutul de Cercetare și Design al Dezvoltării Urbane".

Certificat de arhitect (în direcția Design 3D Architectural).
Experiența serviciului public mai mult de 5 ani.
Clasamentul funcționarului public - 10.
Am o categorie de permis de conducere В.







Lista lucrărilor de creație, lucrări științifice



Probleme de formare a conexiunilor de comunicare în raioanele de Kiev // Probleme moderne de arhitectură și planificare urbană. Ediția 9: Colecția de lucrări științifice. - K .: KNUBA, 2001 - S. 150-154.

Integrat construirea unui cartier centrat de reabilitare profesională a grupurilor mici // direcții mobile de perspectivă și a altor persoane cu handicap proiectarea clădirilor rezidențiale și publice. Problemă specială. Tendințe actuale în arhitectură și construcții, lucrările științifice, K:. KyyivZNDIEP 2003 r.-S. 59-64.

Principiile complexe pentru clădiri rezidențiale cu structura de reabilitare geriatrie // Perspectiva direcții de proiectare a clădirilor rezidențiale și publice:. Colectarea de munca științifice, K:. KyyivZNDIEP, 2003.-S. 59-64.

Planificarea organizarea funcțională centre de reabilitare profesională a problemelor grupuri mici, mobile // arhitectura Setări regionale și hradostroytelstva cu handicap și alte. Probleme 5-6 .- Odessa: OGASA, 2003.- С. 139-144.

Participant la concurs cvadruple Stiinta Proiectul „potențial intelectual tineri oameni de știință - Kiev“.

Sugestie de proiect "Gourmet Food Service Food Court".

Un proiect de reamenajare culinară în cadrul magazinului de produse din făină și salate pe stradă. Dzerzhinsky, 1 în orașul Irpin, regiunea Kiev.

Design de dezvoltare a standardelor Probleme centre de reabilitare profesională a persoanelor cu handicap și alte persoane cu mobilitate limitată // perspectivă direcții de proiectare a clădirilor rezidențiale și publice.:
Colecția de lucrări științifice. -K .: KievNIIEP, 2004.-102-105.

Evoluția tipurilor de centre de reabilitare profesională pentru a răspunde nevoilor unor grupuri mici // mobile direcții de perspectivă și a altor persoane cu handicap proiectarea clădirilor rezidențiale și publice. Problemă specială. Facilități sportive și sportive adaptate la nevoile persoanelor cu handicap: Colectia strădaniilor științifice, K:. KyyivZNDIEP, 2005.- C 75-80.

studiu de dezvoltare urbană a proiectului înainte de elaborarea „Conceptul de construire a unui complex rezidential cu inginerie socială și infrastructura de transport la un număr de tabără militară 29 la Avenue. Povitroflotsky, 30 și 63 pe bulevard. Povitroflotsky, 28 în cartierul Solomyansky din Kiev ".

Proiectul unei clădiri rezidențiale de 250 de metri pătrați. m.

Proiect "Casa individuală de locuințe, la adresa: st. Budionom, 2/28 în cartierul Darnytskyi din Kiev ".

Proiectul de reconstrucție a clădirii nerezidențiale a magazinului de șase panouri goale sub centrul de afaceri de pe strada. Budindustriya, 7 în districtul Goloseevsky, Kiev.

Teza k.arh, pe tema: „Principiile reabilitării Centrelor profesională a persoanelor cu dizabilități și a altor grupuri mobile de mici“. Specialitatea "Arhitectura clădirilor și structurilor"