Tuesday, September 19, 2017

Архитект (архитектура, градоустройство), докторска степен

Архитект (архитектура, градоустройство), докторска степен

Прокопенко Олег Викторович
Киев, Украйна
Електронна поща: apxipro@gmail.com
www.apx.org.ua
Viber: +38 063 6087812


Кариера:
Аз Прокопенко Олег В., роден през 06.06.1978. Киев.
 Работил е в WFP "Шана" като дърводелски оператор на електронни изчислителни машини.
През 1996 г. той влезе в Киевски национален университет в строителството и архитектурата, от който се дипломира през 2002 г. и получава висше образование (специалист), специалност "Urban" и квалификация архитект. Завършва военния отдел в Киевския национален университет по строителство и архитектура.
Работил е в украинския Държавен институт за изследване на Urban Design "Dipromisto" като архитект.
Работил е в украинския Държавен изследователски и проектантски институт "UkrNDIproektrestavratsiya" като архитект 1 категория.
Завършил е следдипломно проучване на OJSC "KyivZNDIEP".
През 2007 г. той е удостоен с степента на кандидат по архитектура, специалност "Архитектура на сгради и съоръжения".
От 2007 до 2009 г. работи по договори с организации в сферата на градското планиране и архитектурата.
От 01.04.2009 г. назначен за главен специалист на планиране и развитие, територии на местно ниво на планиране и развитие, райони на Министерството на регионалното развитие и благоустройството на Украйна.
От 01.04.2010 г. до позицията на главен специалист на планиране и развитие, райони на планиране на местно ниво и архитектура отдел на Министерството на регионалното развитие и благоустройството на Украйна.
От 04.10.2011 г. старши научен сътрудник в сектора на историческите и архитектурни проучвания градска среда изследователски отдел на теория и история на архитектурата и градоустройството и опазването на културното наследство SE "Научни изследвания и проектиране институт по градоустройство".
От 01.02.2012 г. прехвърлен на длъжността действащ кр Научен секретар на Държавно предприятие "Институт за изследване и проектиране на градското развитие".

Сертифициран архитект (в посока Архитектурен 3D Дизайн).
Опит в държавната администрация повече от 5 години.
Ранг на държавния служител - 10.
Имам категория на шофьорска книжка В.







Списък на творческите произведения, научните произведения



Проблеми на формирането комуникационни връзки в районите на Киев // Съвременни проблеми на архитектурата и градоустройството. Брой 9: Събиране на научни произведения - К .: KNUBA, 2001 - S. 150-154.

Интегрирано изграждане на квартал в центъра за професионално рехабилитация на лица с увреждания и други малки мобилни групи // перспективните направления за проектиране на жилищни и обществени сгради. Специален брой. Съвременни тенденции в архитектурата и строителството: Събиране на научни произведения - К .: KyivZNDIEP, 2003 - S. 59-64.

Принципите на жилищни сгради комплекси с структурата на гериатрията рехабилитация // перспектива посоки проектиране на жилищни и обществени сгради. Събиране на научни трудове, K:. KyyivZNDIEP, 2003.-S. 59-64.

Функционално планиране организация центрове за професионално рехабилитация на лица с увреждания и други малки мобилни групи // Езикова архитектура и hradostroytelstva проблеми. Въпроси 5-6.- Одеса: OGASA, 2003.- С. 139-144.

Участник в Четвъртия конкурс за научни и технически проекти "Интелектуален потенциал на младите учени - Киев Сити".

Скитнически проект "Хранителен съд за хранителни услуги в гурме храни".

Кухненски проект за реконструкция под магазина за брашно и салати на улицата. Dzerzhinsky, 1 в град Irpin, област Киев.

дизайн развитие Проблеми стандарти центрове за професионално рехабилитация на лица с увреждания и други хора с ограничена подвижност // перспектива посоки проектиране на жилищни и обществени сгради.:
Събиране на научни произведения - К .: KievNIIEP, 2004.-102-105.

Еволюция на видовете професионални центрове за рехабилитация, за да отговори на нуждите на хората с увреждания и други малки мобилни групи // перспективните направления за проектиране на жилищни и обществени сгради. Специален брой. Спорт и спортни съоръжения, съобразени с нуждите на хората с увреждания: Събиране на научни трудове, K:. KyyivZNDIEP, 2005.- С 75-80.

изследване Градското развитие на проекта, преди изготвянето на "Концепцията за изграждане на жилищен комплекс със социалния инженеринг и транспортната инфраструктура на военен лагер номер 29 в авеню. Повитрофлоцки, 30 и 63 на булеварда. Повитрофлоцки, 28 в квартал Соломянск в Киев ".

Проект на жилищна сграда от 250 квадратни метра. м.

Проект "Индивидуална жилищна сграда, на адрес: ст. Budionom, 2/28 в област Darnytskyi на Киев ".

Проектът за реконструкция на нежилищната сграда на магазина на шест кухи панела под бизнес центъра на: улица. Будиндурия, 7 в квартал Голосеевски, Киев.

Теза k.arh, на тема: ". Принципите на центрове за професионално рехабилитация на хора с увреждания и други малки мобилни групи за". Специалност "Архитектура на сгради и съоръжения"