Tuesday, September 19, 2017

Arkitekt (arkitektur, byplanlægning), Ph.D.

Arkitekt (arkitektur, byplanlægning), Ph.D.

Prokopenko Oleg Viktorovich
Kiev, Ukraine
E-mail: apxipro@gmail.com
www.apx.org.ua
Viber: +38 063 6087812


Karriere:
Jeg, Prokopenko Oleg Viktorovich, blev født 06.06.1978 i Kiev.
 Arbejdet hos WFP "Shana" som tømreroperatør af elektroniske databehandlingsmaskiner.
I 1996 kom jeg ind i Kyiv National University of Construction and Architecture, der blev uddannet i 2002 og modtaget en fuld grad (specialist) inden for byplanlægning og opnået en arkitekts kvalifikation. Han tog eksamen fra militærafdelingen ved Kiev National University of Civil Engineering og Architecture.
Han arbejdede hos den ukrainske stat Research and Development Institute of Design of Cities "Dipromisto" som arkitekt.
Arbejdet i den ukrainske stat Research and Design Institute "UkrNIIproektrestavratsiya" som arkitekt af 1 kategori.
Studeret på postgraduate studie af OJSC "KyivZNDIEP".
I 2007 modtog han den videnskabelige grad af arkitektkandidaten i specialet "Arkitektur af bygninger og strukturer".
Fra 2007 til 2009 arbejdede han i kontrakter med organisationer inden for byplanlægning og arkitektur.
Fra 01.04.2009 på lokalt niveau af planlægning og udvikling områder af Ministeriet for Regional Udvikling og konstruktion af Ukraine udnævnt chef specialist i planlægnings- og udviklingsområder.
Fra 01.04.2010 til stillingen som chef specialist i planlægning og udvikling områder på lokalt plan planlægning og arkitektur afdeling af ministeriet for regional udvikling og konstruktion af Ukraine.
Siden 04.10.2011 Seniorforsker i sektoren for historiske og arkitektoniske undersøgelser bymiljø forskning afdeling af teori og arkitekturhistorie og byplanlægning og bevarelse af kulturarven SE "videnskabelig forskning og Design Institut for Byplanlægning."
Siden 01/02/2012 overført til stillingen som fungerende cp Videnskabelig sekretær for den statslige virksomhed "Research and Design Institute of Urban Development".

Certified Architect (i retning af Architectural 3D Design).
Erfaring med offentlig tjeneste mere end 5 år.
Rang af tjenestemand - 10.
Jeg har en kørekort kategori В.







Liste over kreative værker, videnskabelige værker



Problemer med at danne kommunikationsforbindelser i mikrodistrikterne i byen Kyiv // Moderne problemer med arkitektur og byplanlægning. Udgave 9: Samling af videnskabelige værker. -K.: KNUBA, 2001 - S. 150-154.

Integreret opbygge et kvarter centreret Faglig rehabilitering af handicappede og andre små mobile grupper // perspektiv retninger designe boliger og offentlige bygninger. Særligt problem. Moderne trends i arkitektur og konstruktion: Samling af videnskabelige værker. -K.: KyivZNDIEP, 2003 - S. 59-64.

Principperne for beboelsesejendomme komplekser med strukturen i geriatrisk rehabilitering // Perspektiv retninger udformning af boliger og offentlige bygninger:. Indsamling af videnskabelige arbejde, K:. KyyivZNDIEP, 2003.-S. 59-64.

Funktionsplanlægning Organisation af centre for erhvervsmæssig og rehabilitering af handicappede og andre ikke-mobile befolkningsgrupper // Regionalproblemer inden for arkitektur og byplanlægning. Spørgsmål 5-6 .- Odessa: OGASA, 2003.- С. 139-144.

Deltager i den fjerde konkurrence for videnskabelige og tekniske projekter "Unge videnskabsmænds intellektuelle potentiale - Kyiv City".

Sketchy projekt "Gourmet Food Service Food Court".

Et kulinarisk saneringsprojekt under butikken af ​​melprodukter og salater på gaden. Dzerzhinsky, 1 i byen Irpin, Kyiv regionen.

Problemer standarder udvikling design centre Faglig rehabilitering af handicappede og andre mennesker med begrænset mobilitet // Perspektiv retninger udformning af boliger og offentlige bygninger.:
Indsamling af videnskabelige værker. -K.: KievNIIEP, 2004.-102-105.

Udvikling af typer af centre til rehabilitering af arbejdstagere under hensyntagen til handicappedes behov og andre små mobile befolkningsgrupper // Perspektivretninger for design af beboelses- og offentlige bygninger. Særligt problem. Sports- og sportsfaciliteter tilpasset handicappedes behov: En samling videnskabelige værker. -K.: KyivZNDIEP, 2005.- Fra 75-80.

Udvikling af byplanlægning begrundelse for projektdesign «Koncept bygning af boligkompleks med sociale og tekniske og transportinfrastruktur på militærlejrens område № 29 på: prosp. Povitroflotsky, 30 og 63 på avenuen. Povitroflotsky, 28 i Solomyansky-distriktet i Kiev ".

Projekt af en 250-kvadratmeter boligbygning. m.

Projekt "Individuel boligbyggeri, på adressen: st. Budionom, 2/28 i Darnytskyi distriktet i Kiev ".

Projektet om rekonstruktion af den ikke-boligbygning af butikken af ​​seks hule paneler under forretningscenteret på: gade. Budindustriya, 7 i Goloseevsky distriktet, Kyiv.

Afhandlingen om emnet: "Principper for dannelse af centre til erhvervs- og arbejdsmarkedsrehabilitering af handicappede og andre små mobilgrupper". Specialitet "Arkitektur af bygninger og strukturer"