Tuesday, September 19, 2017

Arquitecte (arquitectura, urbanisme), doctorat

Arquitecte (arquitectura, urbanisme), doctorat

Prokopenko Oleg Viktorovich
Kíev, Ucraïna
Correu electrònic: apxipro@gmail.com
www.apx.org.ua
Viber: +38 063 6087812


Ocupació:
Jo, Prokopenko Oleg Viktorovich, va néixer el 06.06.1978 a Kíev.
 Va treballar al WFP "Shana" com a fuster-operador de màquines de computació electrònica.
El 1996 va ingressar a la Universitat Nacional de Kíev de Construcció i Arquitectura, on es va graduar en 2002 i va rebre l'educació superior (especialista), especialitat "urbà" i l'arquitecte qualificació. Es va graduar del departament militar de la Universitat Nacional d'Enginyeria i Arquitectura Civil de Kíev.
Va treballar a l'Institut d'Investigació i Desenvolupament de l'Estat ucraniano de Disseny de Ciutats "Dipromisto" com a arquitecte.
Va treballar a l'Institut d'Investigació i Disseny d'Ucraïna "UkrNIIproektrestavratsiya" com a arquitecte de la categoria 1.
Estudià a l'estudi de postgrau de OJSC "KyivZNDIEP".
El 2007 va rebre el títol científic del candidat d'arquitectura en l'especialitat "Arquitectura d'edificis i estructures".
Del 2007 al 2009 va treballar sota contractes amb organitzacions en el camp de la planificació urbana i l'arquitectura.
Des 01.04.2009 nomenat especialista cap de les àrees de planificació i desenvolupament en l'àmbit local de planificació i desenvolupament de les àrees del Ministeri de Desenvolupament Regional i Construcció d'Ucraïna.
De 01.04.2010 a la posició d'especialista en cap de les àrees de planificació i desenvolupament en la planificació local i el departament d'arquitectura del Ministeri de Desenvolupament Regional i Construcció d'Ucraïna.
Des 04.10.2011 Investigador Sènior en el sector dels estudis històrics i arquitectònics del departament d'investigació entorn urbà de la teoria i la història de l'arquitectura i la planificació urbana i la conservació del patrimoni cultural ES "Investigació Científica i Disseny de l'Institut de Planificació Urbana".
Des del 01/02/2012 transferit al lloc d'actuació cp Secretari científic de l'Empresa Estatal "Institut de Recerca i Disseny del Desenvolupament Urbà".

Arquitecte certificat (en direcció al disseny 3D d'arquitectura).
Experiència de servei civil superior a 5 anys.
Rang de funcionari - 10.
Tinc una categoria de llicència de conduir.







Llista d'obres creatives, obres científiques



Problemes de formació de vincles de comunicació en els micro-districtes de la ciutat de Kíev / / Problemes moderns de l'arquitectura i la planificació urbana. Tema 9: Col·lecció d'obres científiques -K .: KNUBA, 2001 - S. 150-154.

Integrat a la construcció d'un barri de Readaptació professional centrada dels petits grups // adreces perspectives mòbils discapacitats i altres el disseny d'edificis residencials i públics. Problema especial. Tendències contemporànies en arquitectura i construcció: Recopilació d'obres científiques. -K .: KyivZNDIEP, 2003 - S. 59-64.

Els principis de complexos d'edificis d'habitatges amb l'estructura de la rehabilitació geriàtrica // Perspectiva adreces disseny d'edificis residencials i públics :. Col·lecció de treballs científics, K :. KyyivZNDIEP, 2003.-S. 59-64.

Organització de Planificació Funcional de Centres de Treball i Rehabilitació de Persones amb Discapacitat i d'altres Grups de Població no Mòbils // Problemes Regionals d'Arquitectura i Urbanisme. Problemes 5-6 .- Odessa: OGASA, 2003.- С. 139-144.

Participant de la IV Certamen de Projectes Científics i Tècnics "Potencial intel·lectual de joves científics - Ciutat de Kíev".

Sketchy project "Servei d'Alimentació Gourmet Food Court".

Un projecte de reconstrucció culinària sota la botiga de productes de farina i amanides al carrer. Dzerzhinsky, 1 a la ciutat d'Irpin, regió de Kíev.

Problemes de desenvolupament de les normes de disseny per a centres de rehabilitació laboral i laboral per a persones amb discapacitat i altres grups petits de població. // Indicacions de perspectiva del disseny d'edificis residencials i públics.
Col·lecció d'obres científiques. -K .: KievNIIEP, 2004.-102-105.

Evolució dels tipus de centres de rehabilitació laboral, tenint en compte les necessitats dels discapacitats i altres petits grups de població mòbil // Indicacions de perspectiva del disseny d'edificis residencials i públics. Problema especial. Instal·lacions esportives i esportives adaptades a les necessitats de les persones amb discapacitat: una col·lecció d'obres científiques. -K .: KyivZNDIEP, 2005.- De 75 a 80 anys.

Desenvolupament de la justificació de la planificació urbana per al disseny del projecte «Concepte de construcció de complex residencial amb infraestructures socials i d'enginyeria i transport en el camp de campament militar № 29 a: prosp. Povitroflotsky, 30 i 63 a l'avinguda. Povitroflotsky, 28 en el districte de Solomyansky de Kíev ".

Projecte d'un edifici residencial de 250 metres quadrats. m

Projecte "Habitatge individual, a l'adreça: st. Budionom, 2/28 al districte de Darnytskyi de Kíev ".

El projecte de reconstrucció de l'edifici no residencial de la botiga de sis panells buits sota el centre de negocis a: carrer. Budindustriya, 7 al districte de Goloseevsky, Kíev.

La tesi sobre el tema: "Principis de formació de centres de rehabilitació vocacional i laboral de minusvàlids i altres petits grups mòbils". Especialitat "Arquitectura d'edificis i estructures"