Tuesday, September 19, 2017

Arkitekt (arkitektur, byplanlegging), Ph.D.

Arkitekt (arkitektur, byplanlegging), Ph.D.

Prokopenko Oleg Viktorovich
Kiev, Ukraina
E-post: apxipro@gmail.com
www.apx.org.ua
Viber: +38 063 6087812


karriere:
Jeg, Prokopenko Oleg Viktorovich, ble født 06.06.1978 i Kiev.
 Arbeidet på WFP "Shana" som snekkeroperatør av elektroniske databehandlingsmaskiner.
I 1996 gikk jeg inn i Kyiv National University of Construction and Architecture, som ble uteksaminert i 2002 og mottok en full grad (spesialist) innen byplanlegging og oppnådd en arkitekts kvalifikasjon. Han ble uteksaminert fra militæravdelingen ved Kiev National University of Civil Engineering and Architecture.
Han jobbet i den ukrainske statens forskningsinstitutt for design av byer "Dipromisto" som arkitekt.
Arbeidet ved den ukrainske statens forskning og design institutt "UkrNIIproektrestavratsiya" som arkitekt av 1 kategorien.
Studiet på forskerstudiet av OJSC "KyivZNDIEP".
I 2007 mottok han den vitenskapelige graden av arkitektkandidaten i spesialiteten "Arkitektur av bygninger og strukturer".
Fra 2007 til 2009 jobbet han med kontrakter med organisasjoner innen byplanlegging og arkitektur.
Fra 01.04.2009 utnevnt administrerende spesialist av plan- og utviklingsområder på lokalt nivå av planleggings- og utviklingsområder i departementet for Regional utvikling og konstruksjon av Ukraina.
Fra 01.04.2010 til stillingen som sjef spesialist av plan- og utviklingsområder på lokalt nivå planlegging og arkitektur avdeling i departementet for Regional utvikling og konstruksjon av Ukraina.
Siden 04.10.2011 Forsker i sektoren av historiske og arkitektoniske studier bymiljø Forskningsavdelingen i teori og historie av arkitektur og byplanlegging og kulturminnevern SE "Scientific Research and Design Institute of Urban Planning".
Siden 01/02/2012 overført til stillingen som fungerende cp Vitenskapelig sekretær for statens virksomhet "Forsknings- og designinstitutt for byutvikling".

Sertifisert arkitekt (i retning av arkitektonisk 3D-design).
Erfaring med sivil tjeneste mer enn 5 år.
Rang av tjenestemann - 10.
Jeg har en førerkortskategori В.







Liste over kreative arbeider, vitenskapelige verk



Problemer med å danne kommunikasjonsforbindelser i mikrodistrikter av byen Kyiv // Moderne problemer med arkitektur og byplanlegging. Utgave 9: Samling av vitenskapelige arbeider. -K.: KNUBA, 2001 - S. 150-154.

Integrert utvikling av mikrodistricten med senter for yrkes- og arbeidsrehabilitering av funksjonshemmede og andre små mobile befolkningsgrupper // Perspektivveiledning for utforming av boliger og offentlige bygninger. Spesielt problem. Moderne trender innen arkitektur og konstruksjon: Samling av vitenskapelige verk. -K.: KyivZNDIEP, 2003 - S. 59-64.

Prinsippene av boliger komplekser med strukturen i geriatrisk rehabilitering // Perspektiv retninger utforming av boliger og offentlige bygninger. Innsamling av vitenskapelig arbeid, K:. KyyivZNDIEP, 2003.-S. 59-64.

Funksjonell planlegging Organisering av sentre for yrkesrettet og rehabilitering av funksjonshemmede og andre ikke-mobile befolkningsgrupper // Regionalproblemer innen arkitektur og byplanlegging. Spørsmål 5-6 .- Odessa: OGASA, 2003.- С. 139-144.

Deltaker i fjerde konkurranse for vitenskapelige og tekniske prosjekter "Intellektuell potensial for unge forskere - Kyiv City".

Sketchy prosjekt "Gourmet Food Service Food Court".

Et kulinarisk gjenoppbyggingsprosjekt under butikk av melprodukter og salater på gaten. Dzerzhinsky, 1 i byen Irpin, Kyiv regionen.

Problemer med utvikling av designstandarder for yrkes- og arbeidsrehabiliteringssenter for funksjonshemmede og andre småskala befolkningsgrupper // Perspektivveiledning for utforming av boliger og offentlige bygninger.
Samling av vitenskapelige verk. -K.: KievNIIEP, 2004.-102-105.

Utvikling av typer sentre for arbeidsrehabilitering, tatt hensyn til behovene til funksjonshemmede og andre små mobile befolkningsgrupper // Perspektivveiledning for utforming av boliger og offentlige bygninger. Spesielt problem. Sports- og idrettsanlegg tilpasset behovene til funksjonshemmede: En samling vitenskapelige arbeider. -K.: KyivZNDIEP, 2005.- Fra 75-80.

Utvikling av byplanlegging begrunnelse for prosjektdesign «Konsept for bygging av boligkompleks med sosial og ingeniør- og transportinfrastruktur på militærleirenes territorium № 29 på: prosp. Povitroflotsky, 30 og 63 på avenyen. Povitroflotsky, 28 i Solomyansky-distriktet i Kiev ".

Prosjekt av en 250 kvadratmeter boligbygging. m.

Prosjekt "Individuell bolig, på adressen: st. Budionom, 2/28 i Darnytskyi distriktet i Kiev ".

Prosjektet om rekonstruksjon av ikke-boligbygging av butikken på seks hule paneler under forretningssenteret på: gate. Budindustriya, 7 i Goloseevsky distriktet, Kyiv.

Avhandlingen om emnet: "Prinsipper for dannelse av sentre for yrkes- og arbeidsrehabilitering av funksjonshemmede og andre små mobilgrupper". Spesialitet "Arkitektur av bygninger og strukturer"