Tuesday, September 19, 2017

Architekt (architektura, urbanismus), Ph.D.

Architekt (architektura, urbanismus), Ph.D.

Prokopenko Oleg Viktorovich
Kyjev, Ukrajina
E-mail: apxipro@gmail.com
www.apx.org.ua
Viber: +38 063 6087812


Zaměstnání:
Já, Prokopenko Oleg Viktorovich, se narodil 06.06.1978 v Kyjevě.
 Pracoval na WFP "Shana" jako truhlář-operátor elektronických výpočetních strojů.
V roce 1996 jsem vstoupil do Kyjevské národní univerzity stavebnictví a architektury, která absolvovala v roce 2002 a obdržela plný titul (specialista) v oblasti urbanistického plánování a získala kvalifikaci architekta. Vystudoval vojenské oddělení na Kyjevské národní univerzitě stavebního inženýrství a architektury.
Pracoval v ukrajinském státním výzkumném a vývojovém institutu designu měst "Dipromisto" jako architekt.
Pracoval v ukrajinském státním výzkumném a projektovém institutu "UkrNIIproektrestavratsiya" jako architekt kategorie 1.
Studoval na postgraduálním studiu OJSC "KyivZNDIEP".
V roce 2007 získal vědecký titul kandidáta architektury v oboru "Architektura budov a staveb".
V letech 2007 až 2009 pracoval na základě smluv s organizacemi v oblasti urbanismu a architektury.
Od 1. dubna 2009 byl jmenován hlavním specialistou plánování a rozvoje území na místní úrovni. Odbor plánování a rozvoje území Ministerstva pro místní rozvoj a výstavbu Ukrajiny.
Od 01.04.2010 byl převeden na pozici vedoucího odboru katedry územního plánování a rozvoje území na místní úrovni Ústavu městského rozvoje a architektury Ministerstva pro místní rozvoj a výstavbu Ukrajiny.
Od 04.10.2011 vedoucí výzkumný pracovník v oblasti historického a architektonického výzkumu městského prostředí výzkumného oddělení teorie, historie architektury a územního plánování a ochrany památek kulturního dědictví Státního podniku "Výzkumný a projektový institut městského rozvoje".
Od 01.02.2012 převedena na místo působícího cp Vědecký tajemník Státního podniku "Výzkumný a vývojový institut městského rozvoje".

Certifikovaný architekt (ve směru architektonického 3D designu).
Zkušenosti se státní službou více než 5 let.
Postavení státních zaměstnanců - 10.
Mám řidičský průkaz kategorie B.







Seznam tvůrčích děl, vědeckých prací



Problematika vytváření komunikačních vazeb v mikroregionech města Kyjeva // Moderní problémy architektury a urbanismu. Vydání 9: Sbírka vědeckých prací - K .: KNUBA, 2001 - S. 150-154.

Integrovaný vývoj mikroregistru s centrem odborné a pracovní rehabilitace zdravotně postižených a dalších malých mobilních skupin obyvatelstva // Perspektivní směry návrhu obytných a veřejných budov. Zvláštní problém. Současné trendy v architektuře a stavebnictví: sbírka vědeckých prací - K .: KyivDNIPP, 2003 - S. 59-64.

Principy organizace obytných komplexů se strukturou geriatrické rehabilitace // Perspektivní směry návrhu obytných a veřejných budov, sbírka vědeckých prací - K .: KyivNDIEP, 2003.-S. 59-64.

Funkční plánování Organizace středisek pro zaměstnávání a rehabilitaci osob se zdravotním postižením a dalších nepohyblivých skupin obyvatelstva Regionální problémy architektury a urbanismu. Problémy 5-6.- Odessa: OGASA, 2003.- С. 139-144.

Účastník IV. Soutěže vědeckých a technických projektů "Intelektuální potenciál mladých vědců - Kyjevská města".

Skrytý projekt "Gourmet Food Service Food Court".

Kulinární rekonstrukční projekt pod obchodem s moukou a saláty na ulici. Dzerzhinsky, 1 ve městě Irpin, Kyjevská oblast.

Problémy při vývoji návrhových standardů středisek odborné a pracovní rehabilitace pro zdravotně postižené osoby a jiné drobné populační skupiny // Perspektivní směry návrhu bytových a veřejných budov:
Sbírka vědeckých prací - K .: KievNIIEP, 2004.-102-105.

Vývoj typů středisek pro rehabilitaci pracovních sil s přihlédnutím k potřebám zdravotně postižených a dalších skupin malých mobilních skupin obyvatelstva // Perspektivní směry návrhu bytových a veřejných budov. Zvláštní problém. Sportovní a sportovní zařízení přizpůsobená potřebám zdravotně postižených: Sbírka vědeckých prací. - K .: KyivZNDIEP, 2005.- Od 75 do 80 let.

Urbanistická studie vývoj projektu před vypracováním „Koncepce budování rezidenční komplex s sociálního inženýrství a dopravní infrastruktury ve vojenském táboře číslo 29. Avenue. Povitroflotsky, 30 a 63 na ulici. Povitroflotsky, 28 v okrese Solomyansky v Kyjevě ".

Projekt rezidenční budovy o rozloze 250 čtverečních metrů. m

Projekt "Individuální obytný dům, na adrese: st. Budionom, 2/28 v okrese Darnytskyi v Kyjevě ".

Projekt rekonstrukce nebytového domu v obchodě se šesti dutými panely pod obchodním centrem na ulici. Budindustriya, 7 v okrese Goloseevsky, Kyjev.

Dizertační práce na téma: "Zásady tvorby středisek pro odbornou a pracovní rehabilitaci zdravotně postižených a dalších malých mobilních skupin". Specializace "Architektura budov a staveb"